|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
| Tags: mod, nasil, olabilirim |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ya Arkadaslar Bu Forumda Nasıl Mod Olabilirim??
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Dur bi nefes aL daha yeni üye oLdun.
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
dha biz olamadik dur bakalim
![]() Dağda üç Beş Koyun Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte Itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz NE MUTLU TÜRK' üm DİYENE [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Konu acmaktan basLIyabilirsin (:
Hem biraz gez dolas (: |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Melek Katılıyorum Sna
Dha Dur Bi Nefes Al . ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Neyse Konu Kilit..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| mod, nasıl, olabilirim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|