|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| MyNaK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-12-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
![]() Burda çok şeker çıkmışsınn Güzel ResimLer ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
| βŁα©κQυέεη Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-12-2010),
MyNaK (03-12-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Paylştınğn İçin Saol Haıc
![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
| Hell Crew. Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-12-2010),
MyNaK (03-12-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() Alın mak yok ama.. ![]() burda öcü gbi çıkmışsn sankim korktum.. ![]() Paylaşım için tşk..(: Allah sevdiklerine bağışlasın... Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
| !..кαƒ_кєƒ..! Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-12-2010),
MyNaK (03-12-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
Teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
dadlu kıss (03-12-2010),
MyNaK (03-12-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
Allah sevdiklerine bağışlasın,güzel resimler..
|
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-12-2010),
MyNaK (03-12-2010)
|
|
|
#9 |
![]() |
Bişey söylim mi..
Sen küpe taksan yakışır he.. ![]() ![]() kendi görüşüm tabi.. ![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
dadlu kıss (03-12-2010),
MyNaK (03-12-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
Teşekkür ettim uyuz'm ![]() ![]() |
|