|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
evet arkadaşlar msne gelen ve giden en son iletiler
![]() ben başlıyorum gelen: ne oldu ![]() giden: herşey daha kötüye gidiyor Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
GeLen : Knkaa sibeLden ayrıLdm.
Giden : ii haLt yedin ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Gelen:Harbiden bugün tozuttuk ha
![]() Giden:Sorma kanka fena ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Yiğit inşallah beni banlamaz
Bu çok gizli bir belgedir... Son görüşmem:![]() |
|
|
|
#5 |
![]() |
gelen:kızmm sen ahmete soyle cekil aradann ahmet soyelmistir belki onaa
giden:hayır yaa rıdvan bnm çok yakın arkadaşım merale demiş topluya aldemiş ki cananla konuşma ve bi gün içinde ahmetin şifresini istiyorum falan *lanlı konuşmuşlar çok özel oldu bu ![]() ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
en son Semanın doğum günün kutladım ve o da saol dedi
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Gelen : Sorun
Giden : Sorun çöz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Gelen:Yinemi rahatsız edio ?
Giden:Her zamanki gibi :S |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
gelen:
![]() tabii kzmm aynı ilişkiler aslında mustafa gozdeye asık mustafayada aasık olan hizmetci meral istee behlul sana asık nihalde behlule yani gozdeyee ![]() bes dakkada cozudumm alnn lan![]() giden: gözde kim özge olcak o ![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
gelen =>seni soruyo hep
giden=>daha çok sorar ortaya çıkamam ki ![]() Şımàrtmàm!! Şüpheciyim àmà kuruntu yàpmàm Kendimle çelişebilirim àmà kàfàmà tàkmàm DàLgà geçerim àmà kırmàm Ciddiye àLırım àmà kàpıLmàm Huzur veririm àmà söz vermem ||Sàhip oLurum àmà àit oLmàm|| ![]() Herkes ula$ılmazı oynarken ßen Ya$ıyorum.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelen, giden, ileti, msne, son |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|