|
|
#1 |
![]() |
1. Kişisel İletime, Yazcak birşey bulamayınca mecburen şarkı sözü yazayım dedim hem de havam olur diye. Pinhani - Ne Güzel Güldün'ün şarkı sözünü yani "Ne Güzel Güldün O Akşam Bana... Yalandan Da Olsa" yazdım, Gelen bi mesaj şu :
"Kim güldü olm sana" 2. Gece yürüyorum, tam yolda ağzı yüzü kaymış ölü kedi.. Tam ayağımın altında. Basacaktım neredeyse. Son anda ayağımı çektim ben düşüyordum. Bir de kedi korkunç bir halde ölü yani. Biraz Korkmuştum şahsen MSNime "Yolda Ölü Kedi Gördüm Tırstım a...." yazdım. Gelen Mesaj Şu: "Olm Manyak mısın kediden korkulur mu?" 3. Msn ile ilgili birşey buldum. Yazıları ters gösteriyor. Onunla "ARTIK TERSİM" yazdım ve tabi Ters oldu. En az 5 kişi: "Olm neden ARTIK TERSİM yazdın noluo bişey mi var?" 4. Hani PLUS'ta, [c=14] fln renkler var ya MSN Renklendiriyor, işte benim de o kodlarla dolu. Biri çıkmış soruyor : "Olm Ne len bu [c=4] fln, sınav kopyası falan mı?" (Sabır) Bir de Bi arkadaş benden özenmiş, böyle yapmış: (3=t) Düşman kelimesini dost ismi taşıyanlardan öğrendim (5=g) 5. Bazı Kişiler de SLM yazıyor. ben de a.s yazıyorum. Sonra Soruyor: olm o ne lan ..... falanmı sen bana küfür mü ettin asıl ben ... 6. Bir de bazı kişiler msnini sırf ifadelerle dolduruyor ifadelerden ne yazdığı görünmüyor[/b] Allah Akıl Fikir Versin Alıntı Konu YiMiTh tarafından (10-09-2009 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Reklam yasak oglm :D |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Valla benden çalmışsın konuyu ama neyse . Alıntı yazman yeterli. Yazmışsın da. Teşekkürler.
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| acizlikleri, msn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:20 .
|