|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kurallar:
Katılmak isteyenler Peki ne yapıcak? Buraya katılmak istediğiniz resmi koyun ve Ad,Yaş,Şehir yazın bu kadarı yeterli.. 4.Nisan'da anketler açılacaktır Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-08-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
bu ne ? : ) anlamadim diger konu ne oluyor peki
Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
| Serçe Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-08-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
O Miss bu Mr arada bir kaç harf fark var ama =D
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-08-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
Ayyy =D farki gormemisim pardon
) katilanlara bol sansSessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
| Serçe Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-08-2010)
|
|
|
#5 |
|
|
Tamam haftaya kadar 1 fotoğraf eklemiş olurum ... 1 Şart olsun .. Ben yarışmaya +10 oyla başlamak istiyorum
Nasılsa başka oy gelmiyor Tabi ki şaka 1 yana inşallah çekişmeli geçer ![]() |
|
|
|
#6 |
![]() |
ufak mesajlarından biraz bana ver 100 ü geçsin (:
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
30 Saatte 100 msj Dan fazla Yorum atarm ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Katılan arkadaşlara bol şans...((:
Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Her keze bol şanslar..
|
|
|
|