|
|||||||
|
||
| Anketimiz: Mr ÖyküForum Anketler | |||
| YiMiTh |
|
12 | 48,00% |
| AtomCmyLMz |
|
1 | 4,00% |
| qe. |
|
2 | 8,00% |
| ! ChaяLƷsS ! |
|
3 | 12,00% |
| MyNaK |
|
7 | 28,00% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
İlk Katılımcı:YiMiTh Ad:Yiğit Yaş:18 İkinci Katılımcı:AtomCmyLmZ Ad: Cem Yılmaz Yaş: 17 ![]() Üçüncü Katılımcı:qe. Ad : Ozan Yaş : 17 Dördüncü Katılımcı :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ad : Emre Yaş : 18 ![]() Beşinci Katılımcı:MyNaK Ad:Mehmet yaş:20 ![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
Konu Kiss tarafından (02-21-2010 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Benim oyum Yiğit'e
En yakışıklı "göbekli" insan ![]() |
|
|
#3 |
![]() |
atomcemyılmaz'ın resmi gözükmüyo bide sonda bi url var o gözükmüyo
Oyum Yimith'e
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Hallettim canım =)
![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Oyumu qe.'ye verdim
![]() ![]() I Lav yu
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mynak'a verdim (sanki bi yerden tanıdık gelio gibi
) |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bence yiğit
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
YiMiTh..
![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
MyNaK
![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anketler, Öyküforum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|