|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Mr. güzellik yarışmamız bugün sona ermiştir. Kazanan pSLiCk. olmuştur. Arkadaşımızı tebrik ederiz.
![]() |
|
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (05-09-2010)
|
|
|
#2 |
|
|
Tebrikler.
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
TeßrikLer Metin.
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Tebrikler..((:
Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
TebrikLer knk.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
TebrikLer[:
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tebrikler.
![]() Konu YüKSeL tarafından (05-11-2010 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]() |
Tebrik Ettim~(:
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
tebrikler metin
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| forum, güzellik, sonuçları, yarışması, öykü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|