|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Siteyle ilgilenmek isteyen ve bizimle çalışmak isteyen bay/bayan tüm arkadaşlarımızı Moderatör olmaları için davet ediyoruz. Nasıl Moderatör Olacağız?
5 Arkadaşımızı Moderatör olarak, 2 arkadaşımızıda deneme mod olarak göreve alacağız. Şimdilik alımlarımız bu kadar olacaktır. Sitemizin biraz daha aktif olması içn gereklidir bunlar. Çalışanlar ve işlerini iyi yapanlar yükselecek ve diğerleri görevlerinden alınacaktır. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (04-06-2011 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
Ŧσявιddєη L& (04-06-2011),
İnci (04-06-2011)
|
|
|
#2 |
![]() |
Son zamanlarda istekler artı .
Bilgilendirme için saol. ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ben de istekliyim elimden geldiğince online olurum
![]() İçimde nasıl kocaman bir sevgi kütlesi..
Stoplazma sıvısı gibi her yanıma yayılmış bir sevme istidadım var. Zaman diyorum, Keskin soğuklardan sonra gelen kar havası gibi yumuşatıyor her şeyi. Dr.Oetker reklamındaki kız gibi merak ettiğim o kadar çok şey var ki. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Daha aradıgımız kişiyi bulmuş değiliz. Konuyu güncelliyorum.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Ŧσявιddєη L& (04-09-2011)
|
|
|
#5 |
![]() |
Ŧσявιddєη Lσνє ve elanur4 Moderatör olmuştur. Yeni görevlerinde başarılar dileriz
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu elanur4 tarafından ( 4 Gün önce Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#6 |
![]() |
Tebrik ederim arkadaşLarı.
Konu elanur4 tarafından (04-11-2011 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| giéßén Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
Ŧσявιddєη L& (04-11-2011),
elanur4 (04-11-2011)
|
|
|
#7 |
![]() |
Bende Modoratör olarak görev yapmak istiyorum
Deneyimim var.. Bilginize.. | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
^^
Konu 7kedi1eti7 tarafından (10-30-2011 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Mesaj Sayım Az ve Yeni Üye Oldum.Bunların Sorun Olmayacağını Biliyorum.Daha önce sayısız sitede görev yaptım.Buraya bağlanacağıma inanıyorum.
Bugün Fazla Online Olamayabilirim.Ama Bundan sonraki günler fazlasıyla online olacağım. Saygılarımla. <--- Berkay™---> Soy Adımın İlk İki Harfi,Kişiliğim Kadar Öz.
Konu elanur4 tarafından ( 4 Gün önce Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
Bende Modoratör olarak görev yapmak istiyorum
Deneyimim var.. Bilginize.. Konu açarak, mesaj yazarak kendini gösterebilirsin. Moderatör Başvuru Forumu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyiForumlar Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| moderatör, olmak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|