|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
BayanLarın katıLabiLeceği bir güzeLLik yarışması yapmaya karar verdik. Kendine güvenen bayan üyeLer istiyoruz. Yarışmaya katıLmak için beğenmiş oLduğunuz, yüzünüzün net çıktığı bir resimLe beraber adınız yaşınız beLirtirseniz seviniriz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() Konu SinLesS~ tarafından (02-20-2010 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| SinLesS~ Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (02-21-2010),
MaSaL' (02-25-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
ben de katılsammı minikliğimle ![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
En geç 5 ay önceki fotoğrafınız olması lazım
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
tamam
bende katılabiliyomuyum :? yaş itibariyle |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
KatıLabiLirsin yaş sınırı yok.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ödül'ü çok beğeneceksiniz yarışma sonunda söyleyecez.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() Tuğba Yaş : 13 ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S Konu βŁα©κQυέεη tarafından (02-20-2010 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bende katılmak istiyorum ama korkuyorum açıkcası...katılırım herhalde..ne zamana kadar devam edecek?yani resmi kaç gün boyunca koya biliriz?
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
En geç 1 hafta içinde bu resim işi bitsin Buraya koyacaksınız resimleri
Ad: Yaş: Resim: Şeklinde yazıp koyacaksınız.. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (02-20-2010 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ad:Gamze
Yaş:15 ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
Konu YiMiTh tarafından (02-20-2010 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| Kiss Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
LoqicaLLy (02-20-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| güzellik, miss, yarışması, Öyküforum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |