|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kurallar:
Kuralların anlaşılacağını düşünüyorum. Fake resimleri ortadan kaldırıyoruz. öyküForum yazılı resimleri bana veya diğer adminlere özel mesaj yada MSn yolu ile ileteceksiniz. Katılmak isteyenler Peki ne yapıcak? Buraya katılmak istediğiniz resmi koyun ve Ad,Yaş,Şehir yazın bu kadarı yeterli.. Daha sonra özel mesaj veya MSN yoluyla resimlerinizi [Wind,YiMiTh,Deli-Bisey AtomCmyLMz]'den herhangi birine resimlerinizi yolluyorsunuz. Onlar onayladıktan sonra burada konunuz onaylanıyor. 4.Nisan'da anketler açılacaktır Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (03-08-2010 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#2 |
|
|
Hımm...Anladım...Bu yarışmada rekabeti üst seviyede tutmak istiyorsun
Tüm katılımcı arkadaşlara bol şans... Yalnız şuna dikkatinizi çekerim...Photoshop 'la oynanmış resimlerin konması yasak... |
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-04-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
BAkalım bu sefer daha güzel olacak inşallah her şey..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu YiMiTh tarafından (03-03-2010 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-04-2010)
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
ya pardon ama "Yarışma katılmanız için yeni çekilmiş bir fotoğrafınız ve elinizde "ÖyküForum" Yazan kağıt yada benzeri bir şey olması lazım." maddesini anlamadım elinizde öykü forum yazan bir kağıt derken ne demek istediniz??
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
| dadlu kıss Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
YaqMuRum (03-24-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
ya pardon ama "Yarışma katılmanız için yeni çekilmiş bir fotoğrafınız ve elinizde "ÖyküForum" Yazan kağıt yada benzeri bir şey olması lazım." maddesini anlamadım elinizde öykü forum yazan bir kağıt derken ne demek istediniz??
başkasının resmini kullanmadığımız kesin olsun diye ... Elimize kağıt filan alcaz ÖYKÜFORUM yazan işte , öyle foto çekincezde yarışmaya kaıtlcaz yani bu maddeden kasıt : BAŞKALARININ RESMİNİ KULLANMADIĞIMIZIN KESİN OLMASI ![]() |
|
|
| Lokum'' Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-06-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
Dadlu Kıss;
Hani gerçekten resimdeki o kişimi die ispatlamak için eLinde öykuforum yazan bi kağıt olucak resim çekerken. Bunda alıncak veya yanlıŞ anlıcak bişe yok gaet doqal bi durum bence (: Herkese BaşaRıLar . ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
| βŁα©κQυέεη Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-06-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
Gayet normal bir cümle fotoğraflarınızın Başka resimler olamamsı için böyle bir şey yaptık zaten kimse görmeyecek bizden başka tabi. Sadece resim'i biz görecez ve ona göre onay vericez sizlere.. Fake resimler ile gelip yarışmaya katılmanın bir manası yok çünü
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-06-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
yha sırf yarşma içn öle resm çektrcek bri olduunu pk snmıorm ama hayrlısı
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
| $eytan..! Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-06-2010)
|
|
|
#9 |
![]() |
Ben katılcaktım ediz izin vermedi ah ediz ah ![]() |
|
|