|
|||||||
|
||
| Anketimiz: Miss ÖyküForum'u kim kazansın? | |||
| Asya-şeker_kriz * |
|
7 | 11,29% |
| Tuğba-βŁα©κQυέεη |
|
2 | 3,23% |
| Canan-böjjüqq |
|
8 | 12,90% |
| Sena-WinD |
|
7 | 11,29% |
| Yağmur-YaqMuRum |
|
4 | 6,45% |
| Merve-DeLi-Bisey |
|
14 | 22,58% |
| Cavide-GuLpemBe |
|
3 | 4,84% |
| Tahire-@Elmakurdu@ |
|
12 | 19,35% |
| Derin-RocKunzéL |
|
5 | 8,06% |
| Katılımcı sayısı: 62. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Birinci Katılımcı:
Ad:Asya Yaş:16 Şehir:İstanbul ![]() İkinci katılımcı: ad: Tuğba yaş : 13 Şehir : Konya ![]() Üçüncü katılımcı: Ad:canan Yaş:19 Şehir:izmir ![]() Dördüncü Katılımcı: Ad: Sena Yaş: 16 Şehir: Ankara ![]() Beşinci Katılımcı: Adı:Yaqmur Yaş:12 Şehir: İstanbul / SArıyer Altıncı Katılımcı: Adı : Merve Yaş : 17 Şehir : İstanßuL Resim Tarafımca KaLdırıLmıştr. Yedinci Katılımcı: İstek üzerine kaldırıldı Adi : Cavide yas : 20 Sehir : Hollanda Sekizinci Katılımcı: RESİM SİLİNMİŞTİR... Ad:Tahire Yaş:18 Şehir:Bakü Dokuzuncu Katılımcı: Ad: Derin Yaş:17 Şehir:İstanbul Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu DeLeTe10 tarafından (07-04-2010 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Anketler Pazartesi açılacaktır. Katılmak isteyenlere 2 gün daha zaman veriyorum. Öbür konuya yazsınlar. Burada görüş alabiliriz.
Anket 22 Mart Pazartesi günü kapatılcaktır. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu DeLi-Bisey tarafından (03-22-2010 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Hepsi çok şekerler..
Yalnız.. ikinci,dördün cü ve beşinci.. resimleri görünmüo.. Bol Şans Tekrardan..(: Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Oyum , Merve'Ye 6. katılıncı ......
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Daha oylama yok ki.. Yakında olacak
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Şimdiden Oyluyom
![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
4. resme tekrar bakarmısın sorun varmı ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hepsi Görünüyo .. Bi Kişi Hariç Banlandığı İçin Görünmüyor....
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Anketlerimiz açılmıştır 1 ay gibi bir süre devam edecektir.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
ozturk40 (04-14-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| anketler, güzellik, miss, yarışması, Öyküforum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|