|
|||||||
|
||
| Anketimiz: Miss ÖyküForum'u kim kazansın? | |||
| βŁα©κQυέεη |
|
3 | 4,69% |
| Kiss |
|
20 | 31,25% |
| Sakızlı Kraker |
|
2 | 3,13% |
| you~life |
|
5 | 7,81% |
| dadlu kıss |
|
4 | 6,25% |
| ThiS. |
|
5 | 7,81% |
| ş@ir YüReK |
|
7 | 10,94% |
| linda |
|
18 | 28,13% |
| Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
ÖyküForum'un birinci güzellik yarışmasına katılımlar beklediğimden daha az oldu ama yapıcak bir şey yok. İkinci yarışmaya artık ne yapalım. Diğer 1 tane daha yapabiliriz. Ama bu kadar sık yapmayacagız. İlk Katılımcı βŁα©κQυέεη : Şimdi kendisini biraz tanıyalım Adı: Tuğba Yaşı:13 ![]() Sessiz sedasız kendi halinde bir kız kendine güveniyor. İkinci katılımcı : Kiss Adı:Gamze Yaş:15 Gamze yarışmanın favorilerinden yarışmada iyi bir seviyede olacağını düşünüyor ve kendine güveniyor Üçüncü katılımcı:Sakızlı KrakerAd: Zeynep Yaş: 11 ![]() Pek kendine şans vermiyor fakat kazanacağı her halinden belli Dördüncü katılımcı: you~life Ad:Asya Yaş:16 ![]() Yarışmanın yine favorileri arasından gerçekten beğenen çok kişi var. Rakiplerinin en korktuğu adaylardan biri. Yarışmada birinciliğe oynuyor. Beşinci katılımcı:qanks_char Ad:Ezgi Yaş:17 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonradan geldi kimse tanımıyordu ama birden yarışmada birinciliğe ortak oldu. Kendisini daha tanımıyoruz ama iyi etki bırakti bizde Altıncı katılımcı:dadlu kıss İsmihan Ezgi 16 geçen hafta çekinmiştim ![]() Yedinci Katılımcı:ThiS. İsim:Ceren Yaş: - Resim ThiS.in isteğiyle kaldırılmıştır. Sekizinci katılımcı:ş@ir YüReK meral==> 18 Dokuzuncu katılımcı: linda Adı:Büşra yaş:17 ![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu Şekey tarafından (03-03-2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
gerilim başlıyor
kendime şans vermediğim doğru ![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
oyum Kiss'e
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Kiss (02-21-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
şu bakışa bak ya
this.e![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! Konu İnci tarafından (02-21-2010 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
ThiS. (02-21-2010)
|
|
|
#7 |
|
|
Kiss, you~life, this arasında kaldım ama oyum kiss'e
Konu Üye tarafından (02-21-2010 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
ThiS. : )
Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
| DiaNa. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
ThiS. (02-21-2010)
|
|
|
#9 |
![]() ![]() |
gelinimmeeeee (:
(o anladı km olduğunu ![]() )♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
YaqMuRum (02-21-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| anketler, miss, Öyküforum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |