|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
- - - - - - - - - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() Konu miss_lady tarafından (04-19-2011 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| miss_lady Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#2 |
![]() |
affalt agladı be cıksana yolun ortasında
![]() |
|
|
|
| yakışıklı_1907 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (07-13-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
allah sahibine bağışlasın tatlım teşekkürler
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (07-13-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() ![]() süperdi...
çokk teşekkür ederim canım..
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Düzgün oturamıyormusun
![]() ya demire ya yolun ortasına yada masa üstüne yoksa Dilencilik mi bu ![]() ![]() şaka bir yana güzel kareler Cesaretinden ötürü Teşkkürü hakkettin ![]() Seчtαn tüчüm ωαя ♥ αLdαnıp чαkLαsmα..Чαкαяımm..!! ßαzєη yαηmαktα güzєєєєL ~ yαkαη dєğєrLiysє ♥ YaŞaM BiR MaSaL GiBiDiR... Ne KaDaR UzUn oLDuĞu DeĞiL... Ne KaDaR GüZeL oLDuĞu öNeMLidiR.... |
|
|
|
| AsiRuHuM Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (07-13-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
Düzgün oturamıyormusun
![]() ya demire ya yolun ortasına yada masa üstüne yoksa Dilencilik mi bu ![]() ![]() şaka bir yana güzel kareler Cesaretinden ötürü Teşkkürü hakkettin ![]() ![]() koptum ya..![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim.. ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bir dönemler senin gibi yolun ortasına otururduk arkadaşlarla hep
ekstra olarak kahkaha atardık ama trafiği tıkayıp ![]() güzel karelerdi bir nevi geçmiişe götürdün beni sağolasın ![]() güzelsin maşallah.. =) herşey gönlünce olsun =) Artık sabahın sesiyle irkiliyorum, Yalnızlığıma uyanıyorum her seferinde... Gözüne son baktığımı hatırlıyorum, Ölümün o soğuk sessizliğiyle.. Yorgun Meddah'' ''Manevra
|
|
|
|
| ''Manevra Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (07-13-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
bir dönemler senin gibi yolun ortasına otururduk arkadaşlarla hep
ekstra olarak kahkaha atardık ama trafiği tıkayıp ![]() güzel karelerdi bir nevi geçmiişe götürdün beni sağolasın ![]() güzelsin maşallah.. =) herşey gönlünce olsun =) teşekkür ederim..inş.. ![]() ![]() ![]() bu yol fikride arkadaşımdan çıktı..otur dedi yola orda çekicem seni dedi eyvallah dedim çekti işte.. ![]() ![]() güzel oldu ama..![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
güzeldir ya yolun ortasında oturması
![]() Artık sabahın sesiyle irkiliyorum, Yalnızlığıma uyanıyorum her seferinde... Gözüne son baktığımı hatırlıyorum, Ölümün o soğuk sessizliğiyle.. Yorgun Meddah'' ''Manevra
|
|
|
|
| ''Manevra Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (07-13-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
evet güzel oluyoo...![]() ![]() :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
| miss_lady Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
''Manevra (07-13-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| kareler, missladyden, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |