|
|||||||
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Forumumuzda yapılan ilk güzellik yarışmasının sonuçları bir kaç gündür belliydi fakat ben yazamamıştım. Bu gün vaktim oldu ve yazıyorum. Anketteki oylara göre bayanlardan kazanan Kiss olmuştur. Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
Ödülü ise kendine özel bir rütbesi var ve adminler kadar yetkilidir.. Bu rütbesi diğer güzellik yarışması yapılana kadar devam edecektir..
Erkeklerden ise YiMiTh kazanmıştır. Ödülü ben kendi kendime verdim bir şey vermedim yani.. Gerek yok zaten. Diğer yarışmalarda daha iyi ödüller ve daha heyecanlı geçeceğini tahmin ediyorum. Herkes'e hayırlı olsun.. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (02-28-2010)
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
tebrikler
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tebrik ederim Ikinizide
![]() ![]() I Lav yu
|
|
|
| NesLi_=) Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (02-28-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
Teşekkür ederim
![]() Yiğit senide tebrik ederim ![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
| Kiss Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (02-28-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
Teşekkür Ederim Hepinize. İkinci yarışma bundan daha saglıklı olacaktır. Eminim.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (02-28-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
TebrikLer..
![]() |
|
|
| giéßén Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (02-28-2010)
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Tebrkler İkinizede (:
♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Tebrik ederim ikinizide. (:
|
|
|