|
|||||||
| Sen Yenisin Galiba ? Aramıza yeni geldin, hadi kendine bir güzellik yap ve ilk konunu aç hatta coştur alem forumcu görsün... ;) |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Selam Gençler
![]() Açıkcası burayı nasıl buldum bilmiyorum ama hemen kanım ısındı sanırım Aradığım forum bu dedim üye oldum inşallah yanılmam forumsuz yapamıyorum Her nese ben Başak memnun odum hepinizle şimdiden.. ![]() Bir hayal kurmuştum gözlerinde. - m u t L u y d u K - Birbirimizi kandırıyorduk sadece.. Sen ve ben aynı masalda saklanıyorduk. Sözlerin küf tutmuştu - s e v G i L i M - Yalvarışların! Onlarda fizana yol olmuştu. Şimdi senin gibilere G ü L ü p G e ç i y o r u M.. Avuçlarına beddualar bıraktım. ADAM olduğunda lütfen üzerine alın! |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Hoşgeldin
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Hoşbulduk efenim
![]() Bir hayal kurmuştum gözlerinde. - m u t L u y d u K - Birbirimizi kandırıyorduk sadece.. Sen ve ben aynı masalda saklanıyorduk. Sözlerin küf tutmuştu - s e v G i L i M - Yalvarışların! Onlarda fizana yol olmuştu. Şimdi senin gibilere G ü L ü p G e ç i y o r u M.. Avuçlarına beddualar bıraktım. ADAM olduğunda lütfen üzerine alın! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
Hoşgeldin
![]() Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hoşgeldiiin (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bilmiyorum, buraya, geldim, gençler, merhaba, nasıl |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|