|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar ÖyküForumda bir yenilik başlatıyoruz. Bu yenilik nasıl olacak derseniz şöyle olacak. Bu zamana kadar sizler konu açıp mesaj sayınızı arttırmak istediniz. Fakat öyküforum'da artık bu devir kalkıyor. Biz diğer forumlardan farklı olmak istedik. Diğer forumlardan farklı olmanın yolu nedir diye düşünürsek. Onlar sürekli konu açıyorlar ve aynı düzine gidiyor hayatları. Bizde farklı olan ne olacak diye sorarsanız. Biz artık konu açmıyoruz. konu açmak isteyene mani olmuyor fakat artık sadece Sohbet-Muhabbet yapıyoruz. Başka bir şey yapmıyoruz. Foruma giriyoruz Sohbet-Muhabbette ne olmuş bakıyoruz. Gır gır şamata. İstediğimiz her şeyi yapıyoruz. Muhabbet bölümünde istediğimiz şekil yorumlar. [Tek isteğim birbirimizi kırmadan] Gereksiz yere konu kasmaya son. Tek yapmamız gereken sadece sohbet başka bir şey yapmıyacağız.
Amacımız resmiyeti ortadan kaldırmak ve forumda daha eğlenci ve kaynaşmış bir forum olarak yolumuza devam etmektir. Bu yeni düzenlemeye göre bu bölümler ile ilgilenecek yöneticiler alınacaktır. Bunları size duyuracağız. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt Konu RapunzéL tarafından (06-26-2010 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Ŧσявιddєη L& (04-03-2011)
|
|
|
#2 |
![]() |
gercekden farklı bir proje hayırılısı olsun
![]() Birini öLdürüp Toprağa Gömєrsin , Kimsє AnLamaz Dışardan Bakınca Orada Biri oLduğunu..
Ama Sєn BiLirsin O Toprağın ALtında Nє oLduğunu.. #"Sєvdiğimi" Unuttum DiyєnLєrdє BöyLєdir.. KaLpLєrinє GömєrLєr , "Unuttum" DєrLєr.. DışardakiLєr AnLamaz Ama Sєvєn BiLir iÇindє Çürüyєn Cєsєdin Kime Ait oLduğunu.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tutmasını ümit ediyoruz. Eğer zaten tutarsa forumu o şekil'e dönüştürmeyi düşünüyorz. Arkadaşlar Muhhabbet Bölümüne açılmasını istediğiniz bir konu varsa lütfen söyleyin. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hayırlı olsun
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
sowrdmaster (06-29-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
hayırlı uğurlu olsun... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
Farklı hayırlı olsun.
Ama sonucta forum adı üstünde böle sohbet kanalınının mesajlısına cevrilecek umarım tutar hayırlı olsun tekrardan Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tabiki öyle olmuyacak isteyen yine konusunu açıcak. Konularda değerli halene bizim için bu sadece forumumuzun kaynaşması bakımından
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hayırlı olsun (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hayırlı Olsun... Ama forumlar paylaşım siteleridir.. Sadece Muhabbet gırgır güzel iyi gelmiyor.. Neden diye sorucak olursanız paylaşımdan çok şamata amaç.. Her üye muhabbeti gırgırı sevmiyor olabilir. Şahsen ben güncel gündem bölüm bu gibi yerlere yazmak ve milletle fikir alışverişinde bulunmak isterim.. Bi ara makale vs gibi alt forumlar açtınız hoş uygulama idi bunlar ama süreklilik olmuyor üye hep boş muhabbette takılıyor.. Size görede benim ki boş olabilir tabi..
Paylaşalım Paylaştıralım.. Sadece bir eleştiri bende eleştiriye açığım tabiki tabi üzmeden ![]() |
|
|
|
#10 |
![]() |
Hayırlı Olsun... Ama forumlar paylaşım siteleridir.. Sadece Muhabbet gırgır güzel iyi gelmiyor.. Neden diye sorucak olursanız paylaşımdan çok şamata amaç.. Her üye muhabbeti gırgırı sevmiyor olabilir. Şahsen ben güncel gündem bölüm bu gibi yerlere yazmak ve milletle fikir alışverişinde bulunmak isterim.. Bi ara makale vs gibi alt forumlar açtınız hoş uygulama idi bunlar ama süreklilik olmuyor üye hep boş muhabbette takılıyor.. Size görede benim ki boş olabilir tabi..
Paylaşalım Paylaştıralım.. Sadece bir eleştiri bende eleştiriye açığım tabiki tabi üzmeden ![]() Tabiki bizim için önemli olan sizlerin düşünceleri olduğu için Makale bölümümüz halene duruyor fakat kimse yazmadığı için etkinliğini kaybediyor Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arkadaşlar, merhaba |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|