|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
| Tags: ben |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
| $eytan..! Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
мLq (11-15-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
asb teşkkürler
![]() |
|
|
|
| ŦєคгLєรร Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
imkan(sızı)m (11-13-2009)
|
|
|
#3 |
![]() |
amin saol
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ßen Seni Tanıyorum Ya
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
Konu DeLi-Bisey tarafından (06-02-2010 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
nası yha
nerden tanıon be ![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Allah Nazardan Saklasin Seni Massallah Canim
Allah Sevdiklerine Bagislasin Seni Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ALLah SevdikLerine BagısLasın.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
amiiiinnnnn inş cümlemizi
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
çok tatLıymışsın ALLah sevdikLerinr baqışLasın
![]() Kimsesiz ve sensizim İçimde dinmeyen bir yağmur var Ve yağıp duruyor dinmeksizin Kim bilir... Belkide son damlasın Sıranı bekliyorsun Düşmek için Hadi gel.. Kapattım şemsiyemi Açtım kollarımı Düş bana... Islat beni Seni bekliyorum....... eski nick:crazy_girL BeŞİkTaLı Bü$$
|
|
|
|
| öℓüм_мєℓєqi Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
imkan(sızı)m (11-16-2009)
|
|
|
#10 |
![]() |
ALLah SevdikLerine BagısLasın.
![]() Seyirci değil .........T A R A F T A R...
Bayramda değil.....K A R A G Ü N D E... Moda için değil.......F O R M A için... Kupa için değil.......A R M A için... Hava için değil.......S E V D A için... 90 dakika değil......Ö M Ü R B O Y U.. Yalanla değil..........K A N I Y L A... Ayrı ayrı değil........O M U Z O M U Z A... Şerefsizce değil......O N U R L A... Utanarak değil........G U R U R L A.. Eğilerek değil..........D İ M D İ K... Sefada değil............C E F A D A... Koltukta değil...........B E T O N D A... Minderde değil..........Ç A M U R D A... Skorda değil.............V E F A D A.. Bazen değil..............H E R M A Ç T A... Yuhlayan değil.......... A L K I Ş L A Y A N... Oturan değil............. Z I P L A Y A N... Köstekle değil............D E S T E K L E ... Puroyla değil.............A T K I Y L A... Çekirdekle değil.........B A Y R A K L A... Muhabbetle değil........T E Z A H Ü R A T L A Kendine değil.............F E N E R B A H Ç E M İ Z E Söverek değil............ T A P A R A K... İhanetle değil............ S A D A K A T L E... Zaferde değil.............H E Z İ M E T T E... Şampiyonken değil.....H A S R E T K E N... Görüntüde değil... Ö L Ü M Ü N E F E N E R B A H Ç E |
|
|
|
| DeaDLove Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
imkan(sızı)m (11-16-2009)
|
![]() |
| Etiketler |
| eden, merak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |