|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
kardeşim.. belkide beni anlatan kişi.. iiki doğdun duhan nice yıllara kardeşim..
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Doğum Günün KutLu OLsun
![]() Nica MutLu, HuzurLu, SağLıkLı, DiLediğin Gißi SeneLere ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
MutLu yıLLar[:
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
İyiki doğdun canım oğlum (: Nice nice mutlu yıLLara (Ne kadar kutLamayı sevmesende
)ßu pastan ![]() ßuda Hediyen ![]() ßoL boL resim çizersin ![]() Konu Üye tarafından (05-17-2010 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Doğum günün kutlu olsun Duhan.. Nice mutlu yıllara.. (:
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
dogum günün kutlu olsun nice nice yıllara
Eski Nick |»Asi Yağmur«|
Yeni Nick Kuz3y |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Doğum günün kutlu olsun Duhan.. Nice senelere (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sabahın fışkıran ilk ışıklarında bunu görmek güzel oldu
![]() teşekkürler arkadaşlar ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Heppi börtdey tu yu
Yok böyle değildi.. Neyse, iyi ki doğdu Duhan (: Nice mutlu senelere.. |
|
|
#10 |
![]() |
Doğum Günün kutlu olsun...Nİce senelre..
![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doğum, günün, kutlu, massera, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|