|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ya Arkadaşlar Sitenize Dün Üye Oldum Ama Hiçbi Faaliyet Yok İn Cin Top Oynuyo 2 Gündür Online Olanlara Bakıyorum Tek Başımayım Koca Sitede Tek Başıma Olmaktan Sıkıldım Kimse Yokmu Yaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() BaK YeRe DüŞeN YaPRaĞa oDa SeNiN GiBi YuKaRıDaN BaKıYoRDu ToPRaĞa.............. ...JéRéN...![]() |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
inş insanlar uyanırda tek basına olmaktan sıkılmazsın
![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Arkadaşlar muhabbet olarak bir zamanlar en üst düzeyde olan forumlardan biriydik. ancak bazı sorunlar yüzünden sitemiz bi süre kapali kaldı vede virüs vardı sitemizde onlarıda birçoğunu temizledik. üyelerimizin bundan haberi yok. birilerinin olduğuna sevindim. Kısa sürede forumun toparlanacıgını ümit ediyorum. Bizden ayrılmayın
![]() Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
| KirLi Kedi Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (03-05-2011)
|
|
|
#4 |
![]() |
İnş hakkımızdaki en hayırlısı olur.
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi Görebiliyorsun ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]asını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Sohbetimi? Alışkanlığımı? Aşk ? Sözcüklerimden başka bir silahım mı var benim. !? кöяdєп dєgil пαпкöяdєп, уüzѕüzdєп dєgil 2 уüzlüdєп, тiρi вσzυктαп dєgil; ѕüтü вσzυктαп кσяк!
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İnş. Toparlanır Böyle Giderse Gelen Sıkılıp Kaçar İnsan Delimi Ya Kendi Kendine Dolaşsın Muhabbet Edecek Kimse Yok
Sizleri Gördüğüme Sevindim Yalnız Değilmişim ![]() BaK YeRe DüŞeN YaPRaĞa oDa SeNiN GiBi YuKaRıDaN BaKıYoRDu ToPRaĞa.............. ...JéRéN...![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kmse bilmiyor bende tesadüfen öğrendim. burdayız artık
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
Ben olmasan öğrenemezdin iç güdülerim saolsun
![]() Birinin canını yakmadan 2 kere düşün! hele ki o biri sıradan biri olmamışsa hayatında... Düşün... Ya bir gün pes edip sana benzerse ?
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aynen vala yaa
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
DiaNa. (03-05-2011)
|
|
|
#9 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Kısacası artık tek başına değilde "biz"le dolaşırsın arkadaşım
![]() İlginde dolayı da teşekkürler ![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alın, dikkate, lütfen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|