|
|
#1 |
![]() |
yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, kadın sorar kocasına;
-ya senin ayakların neden bu kadar büyük?. -Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan. peki ya, kafan neden bu kadar iri? -Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan. kadin bir süre düşündükten sonra: -vah vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!. |
|
|
|
| MyNaK Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
dadlu kıss (03-07-2010),
YiMiTh (03-08-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Hım Süpermiş , Emeğine Sağlık !
LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor ![]() |
|
|
|
| Karizma Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-07-2010)
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
XDXD güzelmiş
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yorumlar için Teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Süper yha saol
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
aaaaaahh
![]() ![]() teşekkrler ![]() ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Rica ederim
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hahaha,kadın yanık çıktı desene..
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
hehehe süper eline sağlık..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
haha çok güzeldi eline sağlk
![]() ![]() ..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne. Bir zaman sonra görünecekLer bana. Bazısı sönmüş olacak. Bazısı soLmuş.. Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. . Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş. ßüyüdüm anne.. Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse.. Masallarla uyurdum ya, Ayakta uyuyorum artık yalanlarla.. iĽĽee đee seeη Seeη seeη . . ![]() SınavLar nedeniyLe ßir Süre yoKum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gezseydin, külotsuz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:44 .
|