|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ArkadaşLar Sırf Konu Açmak İçin Konu Açmayın.
Arama ßutonu ßoşuna KoyuLmadı Siteye. ßi Konu 3 - 5 Tane AçıLınca Hiçßi AnLamı oLmaz. ßunu YöneticiLerde Çok Yapıyor. Dikkat Edin Artık. Nerdeyse Günde 20 Konuyu Sırf "Konu Tekrarı" Yüzünden Çöpe Taşıyorum, Yada SiLiyorum. ßu Konuda DikkatLi oLmanıız İstiyorum. İyi ForumLar.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
haklısın dikkat edilmesi lazım
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
BiDe aRTıK HeRKeS öZGüN KoNuLaR aÇSa PaYLaŞıMLaR DaHa KaLiTeLi oLaCaK. ZaTeN 90 BiNi aŞKıN KoNu VaR FoRuMDa, Bi YaRıŞ HaLiNDe oLMaYıN..
"Umutsuzluk beni ortadan bölen bi kılıç gibi Sorumsuzca yaşamaktan çok sıkıldım artık Böylesine kabarmışken içimdeki duygular eski ben geldi aklıma, onun hayalleri vardı Çok doğru sandım; çok dosta kandım, çok oltaya yem oldum, hepsinin boğazında kaldım Kendimi düşünmemek en büyük hatamdı belki ama bu onlarla benim aramdaki en büyük farktı..." HiÇ BiR aCı PiŞMaNLıK KaDaR CaNıNı YaKMaZ..
|
|
|
|
| Haita Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
DeLi-Bisey (05-26-2010),
ThiS. (05-26-2010)
|
|
|
#4 |
|
+ KatıLıyorum
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
valla doğruya doğru yarış halinde olmadığımı da söyleyemem
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
İyide ßuna Çok Konu Açıcam Diye Aynı KonuLarı Tekrar Açmak kimseyi ßiyerden Oynatmazki
![]() ÖnemLi oLan "KaLiteLi Konu" Açmak.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dikkat, edin, konulara |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|