|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar herkes msn konuşmalarından ilginç,komik konuşmalarından bir bölüm eklesin
Gülelim, eğlenelim ![]() Sürekli güncel bir topicik olucak, loglarınızı olmazssa yorumlarınızı bekliyoruz .. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
qe.'yi Yenerken
Geçmiş OLsun qe Gardaşım ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
neeyyyy Olmaaz bu kadarda ayıp ya
qe. sen hiç oynamadın herhalde ![]() ![]() ![]() yazık valla ![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Oynamasını ßiLmiyo ßnLe İddiaya Giriyo Ya
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ulan Merve .. Yakın Bni .
Zar Hiç Gelmediki Yiğit Napim . Ona geliyo 5 5 Bna 3 1 . Böle Şeymi Olur . ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeme MiLLeti, Göz Var Nizam Var. ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bırak ya kız gitmiş orada kapılar almış dalga geçmiş ben olsam bir daha tavla oynamazdım D:
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeteneği Yok Zati Oynayamaz
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bağ Yine Yaaa . Walla Bn Hiç Gülmedim Yani Komik Değil Bikere .
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VaLLa ßnm GüLmekten Karnım Ağrıdı
![]()
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ekleyebilir, komik, loglarımızherkes, msn, İlginc |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|