|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
| Tags: kokorec, severmisiniz |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
seven varmı?
:38:|méRt | ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Yok, hayır sevmem..
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yok sevmem
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sevmemmm..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Eğer Tamı Tamına TemizLendiğini Görürsem Yerim İş Yerimizin Yanında Var Gayet Temiz Bir şekiLde TemizLiyorLar Bizzat Gördüm Yersem Ordan Yerim. Yoksa TatiLe faLan Çıktıgımızda OteLdeki Açık Büfeden, Dışardan Et ÜrünLeri faLan Yemem
-Kanına işLemiş kıskançLık sizin takım nankör -Ey kor aLbum kapakLarını aç da Adımı gör -Kokan Leş ağzınLa yaptığın rap tiz ve itici -Şükür ki keLLem kurtuLdu sen yedin o cekici, Paaaaaaw -Tek bir şarkı yaparım alırım havanı -Sen bilirsin be kahpe bunu en iyi bilenken neden sonuca isteriksin -Evliyay-i rap onunde tek kelimeleyle geyiksin -Testislerini tutma televizyonda cok komiksin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hiç denemedm
![]() ! «« вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя.. xD
ηє σянαη ηє �єя∂ι αηℓαмα∂ı вυ ∂єя∂ι ѕєη ѕöуℓє мüѕℓüм вαвα вυ кαℓвι кιм ѕєν∂ι..!! | www.OykuForum.com | |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kokoreç sevmiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hiç yemedim ama sevmiyorum.
Her Ananın Oğlu Asker Doğar Ama Her Genç Kızın Sevdiği JANDARMA Olamaz Görevden dönmeden göreve koşar Şimşek gibi çakar sel olur coşar Sizinle bu millet huzurlu yaşar Tatil siz geçiyor günün jandarma |
|
|
|
|
|
#9 |
|
sLipknoT ![]() ![]() |
1o NumaRa sEwioRm
![]() ![]() ![]() ÖyküForumFamiLy WinD ![]() Esqi NiCk. = Metin Oktay. Yeni NiCk. = pSLiCk. |
|
|
|
| pSLiCk. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
αηqєL (09-12-2009)
|
|
|
#10 |
![]() |
ben bi iki kere yeniştim ama süper bişi yhaaa
sefiomm ![]() ![]() |