|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ben sevmem aslında öyle yok kişisel sayfaymış yok günlükmüş;canım sıkılıyodu dedim bi tanede ben açaym elime yapışmazya.Her neyise ne demişler az laf çok iş
![]() Nedenini sorarsanız;bir sevdiği kız vardı ona çıkma teklifi etti kızda kabul etti ama kız canımdan çok sevdiğim dostumu altadıyodu,bunu arkıma söyledim bir dost olarak bana şöyle dedi senden dost felan olmaz sevdiğim kıza göz diktin,inanmadı bana ama pişman oldu o da görmüş ama ben bi dost kaybetmiş oldum eğer benim sözüme inanmayacaksa eğer her neyise..Erzurumluyum.Lise son öğrencisiyim.Liseyide devirdik sıra üniversiteAdım Süha 18 yaşındayım. Şimdilik bu kadar...Şimdiye kadar kimseye aşık olmadım,zaten gerçek aşk zor bulunur.Aşk konusuna gelince вιя gєηç ναя∂ı... σ нιç вιя şєу∂єη кσякмαz∂ı... вιя güη кαяαηℓığıη ιçιη∂є кαувσℓ∂υ... тєкяαя gєяι ∂öηмєуι вαşαя∂ı... αмα gєяι ∂ö∂ügüη∂є нιçвιя şєу вıяαктığı gιвι ∂єğιℓ∂ι... νє σ∂α ∂єğιşмєує кαяαя νєя∂ι... ιℓк ιѕмιуℓє вαşℓα∂ı... αятıк σηυη α∂ı... !Th£_DarK_AnG£L_Of_D£AtH!
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Benim gibisin
![]() Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() Konu elanur4 tarafından (bir Hafta önce Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| elanur4 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
FaNTaSTiC (04-19-2011)
|
|
|
#3 |
![]() |
Gerçek aşk her zaman vardır,karşılaşmanı dilerim.Bir de lise ile üniversite arasındaki farkı yaşamanı..
Sevgiler. | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
| Şekerabla Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
FaNTaSTiC (04-19-2011)
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() Gerçek aşk her zaman vardır,karşılaşmanı dilerim.Bir de lise ile üniversite arasındaki farkı yaşamanı..
Sevgiler. Bir de lise ile üniversite arasındaki farkı yaşıyıcaz![]() вιя gєηç ναя∂ı... σ нιç вιя şєу∂єη кσякмαz∂ı... вιя güη кαяαηℓığıη ιçιη∂є кαувσℓ∂υ... тєкяαя gєяι ∂öηмєуι вαşαя∂ı... αмα gєяι ∂ö∂ügüη∂є нιçвιя şєу вıяαктığı gιвι ∂єğιℓ∂ι... νє σ∂α ∂єğιşмєує кαяαя νєя∂ι... ιℓк ιѕмιуℓє вαşℓα∂ı... αятıк σηυη α∂ı... !Th£_DarK_AnG£L_Of_D£AtH!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
((:
Trabzonun Sokakları Bordo Mavidir Yolları Biz Trabzon Gençleriyiz İnletiriz Stadları 61 dir Plakası Heryerde Vardır Havası Bordo Mavi Renkleriyle Karadeniz Fırtınası WaLL~ e , ŞéYtaNi ~ ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fantastic, kişisel, sayfam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|