|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
sLipknoT ![]() ![]() |
Kisisel Rütbe Nickinizin hemen altindaki alanda yazan yazidir.
Eski sistemimizden farkli olan üyelerimizin bundan sonra Rütbelerini kendileri degistirebilmesidir. Bunun icin --> ProfiL/Seçenekleri Düzenleyin/Kisisel Rütbe ![]() Bu resimde olan alana istedigini Rütbeyi yazabilirsiniz... Acilmasi icin Adminlerden birine basvuru yapmasi rica olunur... Saygilar ![]() ![]() ÖyküForumFamiLy WinD ![]() Esqi NiCk. = Metin Oktay. Yeni NiCk. = pSLiCk. |
|
|
|
| pSLiCk. Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
çikolat (05-22-2010),
DeLi-Bisey (02-01-2010),
elanur4 (04-11-2011),
YiMiTh (02-01-2010)
|
|
|
#2 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
eLine SağLık Metin
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
| DeLi-Bisey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Metin Oktay (02-01-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
eline saqlık
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak.. Severken Sevilmek.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ELLerine Sağlık (:
![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Çok güzel bir artı özellikle üyelerde bile etkin
Teşekkürler
Esli Nick:Molitva Yeni Nick:Je T'adore
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Teşekkürler..((:
Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Eline sağlık (:
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
eline sağlık
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kisisel rütbe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|