|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
beyler secenekleri düzenleyinde kisissel rütbe yazmıyo nerden bulabiliirm ?
|
|
|
#2 |
![]() |
Profile Tıklıyorsun
Ordan Seceneklerı Düzenle aLLtada Yazıyor Not: Bunun Icın OzeL Uye Ve Üstü GerekiyOr Resimli: ![]() 8 kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki 7 Düvele sultan dahi olsan yerin 6 Mekan olacak sana. En fazla 5 Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini ! Bu 3 günlük fani dünyada Azraile 2 kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde 1 gün öleceksin ! İşte, o an herşey 0 dan başlayacak. A ♥ Ş ♥ K ...♥ séninLé GüzéL ♥... ![]() Daha İyi waLL GeLmesini İstiyorsan Tıkla--- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yada TeŞeKKür Et Butonuna bas ![]() Gizli Link İçeriği Diyorsa Konuyu Başlatanın Butonuna BasEn Sevdiklerim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şekey NeFeS [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Sırayla Hic Bir aLakası Yoktur |
|
|
| DeLeTe10 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Siyah (11-26-2009)
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Normal üyelerde o yetki yoktur.
Dü$ Pe$indeySen Dü$ pe$ime |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
rütbenin oraya birşeyLer yazıyoruz yha peki onLarı nasıL renkLendirebiLiriz
![]() ![]() Kimsesiz ve sensizim İçimde dinmeyen bir yağmur var Ve yağıp duruyor dinmeksizin Kim bilir... Belkide son damlasın Sıranı bekliyorsun Düşmek için Hadi gel.. Kapattım şemsiyemi Açtım kollarımı Düş bana... Islat beni Seni bekliyorum....... eski nick:crazy_girL BeŞİkTaLı Bü$$
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Çok bilmiş
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aa benmi
![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]() |
Özel Üyeler: Adminlerin gerçek hayatta tanımış, görmüş kişiler.
Bu durumdaki kişilere özel üye rütbesi verilir. Sevilmeye İhtiyacım Var OykuForum Üyeleri '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' Moderatör Kimin İçin? Sizin İçin ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kisisel, rütbe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|