|
|||||||
| Forum Yardım | Forum Acemileri Yeni Başladıysanız ve Acemi İseniz Burdan Forumu Kullanmayı Öğrenebilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
başlıkta bellirtdim nasıl giriliyor
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
100 mesaji gecmen gerekiyor adminler sonra uygun gorurse yapiyor..
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Teşekkürler
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bende kıratane grubuna katılabilirmiyim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] jOHN CENA O Hala SüperStar
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] john cena burdan yzabilirsin
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
100 Msj Ütünde Olaman Gerkmrktedir.
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
demekki msj yazmam gerek.
)| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| giriliyor, grubuna, kıraathane, nasıl |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|