|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kimin akLından Geçenleri bilmek isterdin ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| MeDCeZir Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (01-20-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Her Kezin
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! Konu İnci tarafından (08-13-2010 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| İnci Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (01-20-2010)
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
tüm erkeklerin aklını okumak isterdimm
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Sevgilimle dayımın arkadaşınınkileri bilmek isterdim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
john cenanın xD
! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
okuldakı çoçuğun
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
şuan düşündüğüm kişinin
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kardeşimin
4 yaşında bazı şeyler diyo hiç anlamıyom aklından geçenleri bilseydim işim kolaydı şimdi ağlıyosa gidiyom altını kokluyom hele eğer sorun kaçırmasıysa burnum felaket ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
onun
![]() Dün ;"Seviyorum." Dedin.. Bugün; "Bitirelim." Söylermisin dün mü bugün mü şerefsizdin ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
onun....
![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aklından, aklından gec kımın, bilmek, geçenleri, isterdin, kimin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|