|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Evet arkadaşlar yeni geyik konumuz gayet basit.Gün içerisinde karamsarlığına düştüğümüz cümleyi yazıyoruz.
Örn / Karamsarım : Çünkü bugün hava çok kötüydü . . . İyi eğlenceler (: ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
karamsarım çünkü bugün biraz sıkıcı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Karamsarım çünkü / Başım ağrıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
KaramSarım Çünkü daha yazılacak bir sürü ödev var
![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
karamsarım, çnkü artk herşey-herkes üstüme geliyo. ağır geliyo yüklerim.istemediğim hatırlarım her şeklde karşımda yer alıyo.hastayım.sınawm kötü geçti.
yeterli sanırım bugn içn :/ ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
KaramSarım Çünkü artık yoruldum :/
![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
karamsarım çünkü ödevimi nasıl yapcam telaşı içindeytim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
karamsarım çünkü mutsuzum..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
KaramSaRm ;
Çünkü gözlerim yanı0r.. ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
KaramSarım ; Çünkü uykum vaarr
![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| karamsarım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:16 .
|