|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
| Tags: misafir |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kapı çalsa kim gelsin isterdiniz ![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
$enin
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kimse Gelmesin
rahattim ben boyle ..Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ne yani geldik almican mı
![]() GuLpembe gelsin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ay`kut
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
aman açmam kapıyı
![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Emre qlsin
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yasin abi gelmesini isterdim
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Merve Sevi foruma üye olsun sora kapı calsın o gelsın çok mu şey istiyom ya :P
)). . . Durdur Beni Hadi eLLeRiM YaZMaSıN, GüLDüR Beni Hadi GöZLeRiM YaNMaSıN..! . . . .. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |