|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Kankanız varmı ? Peki ismi ne ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ULaŞıLMaZ DeĞiLiM YaKLaŞMaSıNı BiLeCeKSiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Olmazmı
![]() İmran Fatma Zeynep Burcu Emine |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hehe seninki çok kalabalıkmış
![]() Şu ana kadar [17 Yıl 10 Ay 13Gün] kendime kanka diyeceğim 3 kişi vardı... 3'ü de Bir arkadaşa yapılmaması gereken şeyi yapıp beni sattılar.. Şimdi birbirinden iyi "DOST"larım var onlar bana yeter... ![]() ![]() |
|
|
|
#4 |
![]() |
Çok var ama herşeyimi payLaşabiLdiğim 3 isim var bnimde.
Şebnem, Buse ve Beyza (: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kankalarım çok
berru zeynep ayça selin tuçe ama bir dostum var ki yerini 10 tane kanka tutamaz Ayşe ![]() ![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! Konu İnci tarafından (02-09-2010 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bissuru knkam var ama en sevdiklerim bunlar:
Tray Jayshawn Sami yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bUNLAR YABANCIMI,
FETTAH GÖKHAN BATUHAN |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
var ilk meral tabiki canım o
![]() diğerleri kerime hanim gülser nilüfer Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
tabi var,Güleser
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Olmazmı hiçç
![]() Efkan gökçe tuba sedat tamam bu kadar yeter bana artar bile ![]() Şımàrtmàm!! Şüpheciyim àmà kuruntu yàpmàm Kendimle çelişebilirim àmà kàfàmà tàkmàm DàLgà geçerim àmà kırmàm Ciddiye àLırım àmà kàpıLmàm Huzur veririm àmà söz vermem ||Sàhip oLurum àmà àit oLmàm|| ![]() Herkes ula$ılmazı oynarken ßen Ya$ıyorum.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kankanız, kankanız varmı, varmı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|