|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Joomla tasarımından anlayan biri veya tanıdığınız var mı ?
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Kardeş sana aksamda soyledım joomLa pek saglıklı bır sıstem degıl artık dakıka bası guvenlık acıgı cıkıyor (:
Php 'den ŞaşmaSn o arkadaŞın (: |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
joomla konusunda biraz bilgim var .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
1,5,3 mü 1,5,8 açığı mı hangisinden söz ediyorsunuz?
Geçici çözüm olarak; Güvenlik açığı kapatılana kadar site yedeklerinizi muhafaza etmenizi ve \plugins\editors\ klasörü içinde bulunan "xstandard" klasörünü silmenizi veya ismini değiştirerek kullanmamanızı, bunun yerine başka bir editor kullanmanızı öneriyorum.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
5.3 demiştim ..
Tasarımdan anlamaktan cok guvenlıgını bılmek cok onemlıdır mılw0rm gıbı yerLerde guvenlık acıkları cok cunku joomLanın o yuzden tasarımı ıstersenız cok super yapın guvenlıgı kapatmadıktan sonra bır anlamı yok (: |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlayan, joomla, tasarımından, var |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|