|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
![]() ![]() ![]() benim tipe gell ![]() ![]() Belkide bu dünya başka gezegenin cehennemidir. Konu MarK_RyDeN tarafından (04-11-2010 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| MarK_RyDeN Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
WinD (04-11-2010)
|
|
|
#2 |
|
|
Şirin fotolar..Teşekkürler. (:
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
allah sahibine bağışlasın
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
GüzeLsin[:
ALLAH sevdikLerine bağışLasın..[: |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yasım 14
![]() bagıslanmak istemiyrum ![]() ![]() Belkide bu dünya başka gezegenin cehennemidir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
güzelsin kız..
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yaş 14 demesen benden büyüksün dicektim
Allah sahibine bağışlasın daha ben bile yolun başındaysam sen start çizgisine ulaşacaksın takma kafaya ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
neyse .D güzel görsemde kndimi öyle her bir yere güzelim filan gerek yok
![]() zaten görmüyorum h.b.![]() Belkide bu dünya başka gezegenin cehennemidir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Buram buram photoshop ama olsun =D
Güzelsin. Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
geldm tipee
süpersin canım bence hiç kötüleme kendini (:Allah sevdklerine bağşlasn(: ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| >, jarock |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:07 .
|