|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
İmza boyutlarına bir düzenleme getirilebilirmi acaba ? Gereksiz yer kaplıyor bana göre.
................Bir baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha iyi miras bırakamaz. ...........................Cahiller cesur olurlar. Osman ozan
|
|
|
| DilsizGeveze Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Ne alakası var ki?:S Bence normal, imza da üyenin kişisel bölgesi kısıtlama getirilmesi saçma, ha çok büyük de değil ya
|
|
|
| nightclub Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Buna gerek yok,İmzalar Gerçekten rahatsız edici bir boyutta olduğunda yöneticiler gerekli uyarıyı yapıyor zaten.. (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
| *KöPüK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#4 |
|
|
Eğer rahatsızlık duyduğunuz 1 imza varsa söyleyin, ilgilenilir..
|
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
Rahatsız olduysanız imza koymazsınız ayarlardan kişilerin imzasının gösterilmesini istemezsiniz olur biter..
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-17-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
Konuya cevap veriLdiğine göre :
+ KiLit. ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| boyutları, ımza |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|