|
|||||||
| Hayata Dair.. Hayata dair küçük hikayeler, tavsiyeler özlü sözler.. Hepsi bu bölümde.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkes elinden geldiğince Van'daki deprem yaralarını bir nebze olsun sarmaya çalışıyor. İşte yukarıda gördüğünüz 70 yaşındaki ayakkabı tamircisi amcada kendi imkanları ile depremzedelere yardım edebilmek için Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden kalkıp gelmiş. Depremzedelerin ayakkabılarını 'ücretsiz' tamir edip elinden gelen yardımı esirgemeyen Lapsekili ayakkabı tamircisi amca insanlığın ölmediğinin en büyük kanıtı. Amcamız, depremzedelerin ayakkabılarını ücretsiz tamir ederek içinde bulunduğumuz dönemde, kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya çalışanlara en güzel yanıtı vermiş oldu. Deprem bölgesine kurduğu tezgahının yanına bir de tabela asan tamirci amca, ''Tüm zelzeleden zarar görenlerin dikkatine, sizlere başsağlığı diliyorum büyük geçmiş olsun diyorum. Ben Çanakkale Lapseki'den geliyorum size. Ayakkabılarınızı para almadan tamir etmeye geldim, bu şekilde bir nebze katkım olursa sevinirim' diyerek tüm Türkiye'ye insanlık dersi verdi. | www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dersi, İbretlik, İnsanlık |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|