|
|||||||
| Görsel Program Anlatımı Resimli ve video Şeklinde Program Anlatımları bu Bölümümüzde... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Hjsplit nasıl kullanırılır? Nasıl dosya birleştirilir? Resimli Anlatım Hjsplit ile daha önceden bölünmüş parçaları birleştirmeyi alttaki sırada yaparsanız sorun yaşamazsınız ve işleminizi başarıyla yapmış olursunuz ![]() ![]() Öncelikle bütün parçaları aynı yere hatta aynı klasörde toplayın Ardından Hjsplit programını açın işlem sırasını 1 den başlayarak takip edin![]() Önce join butonuna basın Açılan ekranda Input yazan butona basarak dosyaların olduğu klasöre gidin ve 1 nolu dosyayı bulun ve seçin![]() ![]() ![]() Dosyayı seçtikten sonra Output kısmında dosyanın kaydedileceği yer görünür isterseniz bu butona basarak yerini değiştirebilirsiniz ![]() ![]() En son start butonuna basarak işlemi bitiriyorsunuz Hepsi bu kadar![]() 8 kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki 7 Düvele sultan dahi olsan yerin 6 Mekan olacak sana. En fazla 5 Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini ! Bu 3 günlük fani dünyada Azraile 2 kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde 1 gün öleceksin ! İşte, o an herşey 0 dan başlayacak. A ♥ Ş ♥ K ...♥ séninLé GüzéL ♥... ![]() Daha İyi waLL GeLmesini İstiyorsan Tıkla--- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yada TeŞeKKür Et Butonuna bas ![]() Gizli Link İçeriği Diyorsa Konuyu Başlatanın Butonuna BasEn Sevdiklerim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şekey NeFeS [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Sırayla Hic Bir aLakası Yoktur |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, birleştirilir, dosya, hjsplit, kullanırılır, nasıl, resimli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|