|
|||||||
| Bi'şey sorabilir miyim? İstek Öneri Görüş ve Şikayetlerinizi Burdan Yapabilirsiniz. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
siteye yeni üye oldum ve çok sevdim.Anladığım kadarıyla baya aktif bir site.Yeni üyeyim ama benm güzeş bir fikrim var.Hikaye bölümü açılsa ne kadar güzel olur die düşünüyorum.Site zaten aktif ama dahada aktif olur.Yani mesela herkesin buna yeteneği vardır.Herkes hayal gücünü kullanarak çok güzel hikayeler yazabilir.Bölüm bölüm koyarlar ve diğer üyelerde okur yani.Ama tabi bu sadece bir fikir. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Buraya açabilirsin Amatör Yazar'ımmısın yoksa? |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben o sayfaya baktım ama orda kitap reklamları var.Demek istediğim öle değil.Ayrı bir bölüm olsun.Hem yani daha düzenli olur.Herkes eğlenmiş olur diye düşündüğüm bişi.Ama daha önceden belirttiğim gibi sadece bir fikir
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
anladım güzel bir fikir kitap okumayı seviyorsun sanırım
qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηα уσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα DERİN ASYAtatlı kız zeynep |
|
|
| happy_girl Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
miss_lady (01-28-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
aaa sevmek lafı az kalırr
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bunumu diyorsunuz?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hayr malesef oda değil durun anlatayım
Herkesin kendine ait hikayeleri olcak hani mesela konula açıyoruz ya aynı onun gibi.Mesela istediği gibi bir hikaye yazıcak hayalindeki bişeyi.Okuyucuları olacak.Yb yani yeni bölüm isteyecekler falan.Çok güzel bir ortam olucak yani ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
O zaman onu adminler yeni bir kategori acarlarsa yapabilirsiniz.
yeNi niCk:GeNeRaL ![]() Bir gün olacak geleceksin, Önce dizelerim gülecek sonra yüzüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
lütfen yanlış anlaşılmasın illa açılsın demiyorum ben
![]() Benimki sadece bir fikir kabul görülür yada görülmez tabiki adminlere kalmış ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hikaye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|