|
|||||||
| Haftanın Konuğu - Roportajlar Sizde Konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak kıpır kıpır sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
| Tags: haftanin, istediginiz, isteyen, konugu, konuk, olmak, olmasini, yeler, yemizve |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Forum icerisinde haftanın konugu oLsun istediginiz üye Nickini vermeniz yeterLi
TekLifLer degerLendiriLip her hafta bir kuLLanıcımızı tanıma fırsatımız oLacak Aynı zamanda bende oLmak istiyorum diyen üyeLerimizinde msjLarını bekLiyoruz Lütfen tam bi hafta boyunca onLine oLabiLeceginiz zamanı beLirLeyin Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben Veya mLq
This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
isteyen ki$ilere iyi olmus ..
qe olsun diyelimSessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
SAol
Ablacm ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben yeni geldim benim olmam lazım (:
Son Nokta
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bu gün bitiyor bakalım kim olacak
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben veya DeLi-Bisey
![]() ! 9.9MM AheStE! Ben Adama Ters Bakar Delirtirim Bir Bakar Aşık Eder Atlayınca Her Şeyi Değiştiririm Ben Bir Acayipim |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bn olmak İstiyom ama Size Bağlı
![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ßencede Ozan oLsn Sonra Yimit OLsun
![]()
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
qe. Olacak sanırım bu hafta mlq ilede konusmak lazım ama
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| haftanın, isteyen, konugu, konuk, olmak, olmasını, İstediginiz, üyeler, Üyemizve |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|