|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
| Tags: gunun, sozu |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Evet arkadaşlar hergün bir günün sözünü yazacağım..
Sadakanın en faziletlisi,ihtiyaçtan fazla olanını vermektir veren el alan elden hayırlıdır.... ZAMAN'IM,ACI'LARIM,AYRILIK'LARIM,HÜZÜN'LERİM.
Kalem elimde düşünürken zamanı tutamam Yakalayıp bir şeyler yazsamda acılarım ortaya çıkar... Her cümlenin sonunda bir nokta, Aynı ayrılık gibi düşer önce kağıda sonra yüreğe... Kelimeler arasında gözyaşı damlar bir alt satıra... bir diğerine ve diğerine... Sevinç bildirsede sözcükler.. Yüreğimden gelen HÜZÜN GAMZELERİNİ orataya çıkarmaz. |
|
|
|
| Türkoğlu Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
мLq (09-17-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
Konu Sabit.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gardaş dedigim yanımda Gerisi Cokta Tınımda!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
HAHa Gzl .
Bir Adam Dİyer Adamdan üstündür . ![]() This is Hell Crew. ![]() Eski Nick : qe. Yeni Nick : Hell Crew. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
09-17-2009:Cömertlik Olmayınca Malın,Vefa Olmayınca İse,Arkadaşlığın Hayrı Olmaz.
09-18-2009:Her Peygamberin Duası Kabul Olur.Her peygamber,ümmeti için dünyada dua etti,Ben ise,Kıyamet Günü ümmetime şefaat izni verilmesi için dua ediyorum... Kusura Bakmayın 17 sinde yoktum onun için bugün koydum.Melek adminim Sabitlediğin İçin Teşekkürler. ZAMAN'IM,ACI'LARIM,AYRILIK'LARIM,HÜZÜN'LERİM.
Kalem elimde düşünürken zamanı tutamam Yakalayıp bir şeyler yazsamda acılarım ortaya çıkar... Her cümlenin sonunda bir nokta, Aynı ayrılık gibi düşer önce kağıda sonra yüreğe... Kelimeler arasında gözyaşı damlar bir alt satıra... bir diğerine ve diğerine... Sevinç bildirsede sözcükler.. Yüreğimden gelen HÜZÜN GAMZELERİNİ orataya çıkarmaz. |
|
|
|
мLq (09-18-2009)
|
|
|
#5 |
![]() |
Dargınlar barışmalıdır. Bunun için,önce davranan önce cennete gider...
ZAMAN'IM,ACI'LARIM,AYRILIK'LARIM,HÜZÜN'LERİM.
|
|
|
мLq (09-19-2009)
|
|
|
#6 |
![]() |
Uğraşmadan Ve Çalışmadan Cennete Kavuşacağini zanneden hayale kapılır..
ZAMAN'IM,ACI'LARIM,AYRILIK'LARIM,HÜZÜN'LERİM.
|
|
|
мLq (09-20-2009)
|
|
|
#8 |
![]() |
1o.1o.o9
Düşünüyorum,öyleyse varım. ELden düşme sevdaLar değiL benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyDım yada hiçbirşeyin..!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Görünen köy uzakta deildir
![]() ![]() ![]() . . . Durdur Beni Hadi eLLeRiM YaZMaSıN, GüLDüR Beni Hadi GöZLeRiM YaNMaSıN..! . . . .. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İranlı Bir şair demiş ki...; ''Aşka uçma kanatların yanar...'' Mevlana da demiş ki... ''AŞKA UÇMADIKTAN SONRA KANATLARIN NEYE YARAR''.....bende diyorum ki baglanma hayatın kayar...
| www.OykuForum.com | İmzanıZ Bulunmamaktadır. Profilinize Girerek Kendinize İmza OluşturabiLirsiniZ.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| günün, sözü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|