|
|||||||
| Görsel Program Anlatımı Resimli ve video Şeklinde Program Anlatımları bu Bölümümüzde... |
| Tags: artik, google, ile, iphoneda, kaybolmuyor, mail, rehber, takvim, yine |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ilk once itunes ile pc den google hesabimiza backup yapalim... iphonunuzun fw versionu 2.2 olmalidir eger degilse 2.2 update olmasi gerekmektedir.. sonra ben niye yapamiyorum demeyin... adimlari tektek uygulayin... bilenler icin degil bilmeyenler icin paylasiyorum.. boylece rehberiniz takvim ve emailleriniz hep guvende olacaktir 1. Iphone nizi usb koblosu ile pc ye baglayin. 2. sonra itunes acin. 3. soldaki menude iphonunuzun ismi cikacak ona tiklayin. 4. Sync Contacts isaretle ve Google Contacts secin. 5.google hesap id ve sifrenizi girin... ornek: [url=http://www.yorumla.net/./ext.php?ref=mailto:xxxxx@gmail.com">xxxxx@gmail.co m[/url] sonra sifre. alta resimde goruldugu gibi ![]() Simdi gelelim iphone den ayarlari uygulamaya 1. Menuden ayarlara basin 2. asagiya dogru gelin mail, rehber acin 3. sonra hesap ekle basin 4.ve Microsoft Exchange secin resimlerde goruldugu gib ![]() simdi gelelim gris ayarlari yapmaya 5. Domain bos birakin 6. username(kullanici adi) yerine googleden aldiginiz email adresinizi girin 7. sonrada password (sifre)nizi girin 8. ve next( devam) deyin 9. sonra cikan pencerede server olan bolume m.google.com girin. 11. Ve tekrar next tiklayin resimde goruldugu gibi. ![]() 12. sonra sync yapmak istediginiz bolumleri secin rehber, mail, takvim gibi ona getirip sync deyin. resimlerde goruldugu gibi cok kolay. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| artık, google, ile, iphoneda, kaybolmuyor, mail, rehber, takvim, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:04 .
|