|
|||||||
| Forum Oyunları / OYUN OYNAYALIM MI ? Forum İçi Oyunlar bu Bölümde Oynanıyor... |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Diğer konudaki mesaj sayısı fazLa oLduğu için burdan devam ediyoruz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
GeLsin geLsin RocKunzéL geLsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
ßen GeLdim.
DiaNa GeLir.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben geLdim
![]() seytan gelir Dün ;"Seviyorum." Dedin.. Bugün; "Bitirelim." Söylermisin dün mü bugün mü şerefsizdin ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bn gldm hüngürella glsn
![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ben geldim
mlq gelir ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bn qeldmm
![]() sytn qelsm Dün ;"Seviyorum." Dedin.. Bugün; "Bitirelim." Söylermisin dün mü bugün mü şerefsizdin ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bn gldm
deli bişey glsn ![]() Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yok
![]() eroker qelsn ![]() Dün ;"Seviyorum." Dedin.. Bugün; "Bitirelim." Söylermisin dün mü bugün mü şerefsizdin ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Hayır.
Şeytan .?
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelsin, kim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|