|
|||||||
| Geyik & Muhabbet Forum Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
| Tags: foruma, girdiginizde, her, yazin |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: Ne dinliyorsun ?: Ne hissediyorsun ?: Ne yiyorsun ?: Ne içiyorsun ? : Ne tarz giysi giymektesin ?: MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?: Kaç saattir internet başındasın ?: Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: [/b] |
|
|
|
| rooted Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
TЯipcoLiĸ Haduη (06-10-2009)
|
|
|
#2 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?:aşkımı
Ne dinliyorsun ?:Alexander Rybak - Fairytale Ne hissediyorsun ?:içim kıpır kıpır pek belli olmuyor xD Ne yiyorsun ?:kardeşimin doğum günü pastasınıııxD Ne içiyorsun ? ortakal suyuNe tarz giysi giymektesin ?:eşofman takımım yani sport MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?:komşumuzla Kaç saattir internet başındasın ?:şimdi oturdm bir iki dk oldu Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: tv izlicem büyük bi ihimalle xD |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kimi Düşünüyorsun ?= kendımı
![]() Ne Dinliyorsun ?: ahmet şafak - yanlız kurt Ne Hissediyorsun ?: okullar ne zaman kapancak ?? ![]() Ne Tıkınıyorsun ?: bisküvi ![]() Ne İciyorsun ?: Su - gazoz - cola - meyve suyu ... ne bulursam ![]() Ne Tarz Giysi ?: alta kot uste bady ![]() Msn'de KiminLe Chat ?: isa Kac Saattir Nettersin ?: baya oldu valla bılmıorm ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: GüzeL konuymuşş..
Ne dinliyorsun ?: Aysel & Arash - Always Ne hissediyorsun ?: Hiçbişey.. Ne yiyorsun ?:Hiçbişey. Ne içiyorsun ? : Hiçbişey.. Ne tarz giysi giymektesin ?: Sportif.. MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?: ßy Handsome ve qözdeyLe.. Kaç saattir internet başındasın ?: 3 Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: ßiLmiyorumm ![]() Uyu!’ dεdiη, uyudum ãηηε ,’
yüŘü!’ dεdiη, yüŘüdüm…YãqmuŘĻãŘ kεsτi yøĻumu, fırτıηãdã yıkıĻmãdım… I$ıqã dikτim gözĻεrimi, kãrãηĻığã ãĻdırmãdım… ÖyĻε çok yürüdüm ki, dãqĻãrã kãηmãdım, yøĻĻãrã døyãmãdım… Kø$ãcãkτım,ãmã,’düşεrsiη,yøruĻursuη’, dεdiη…… Yürümεdim… Durdum ãηηε!… |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: o nuu dusunuyorum :$
Ne dinliyorsun ?: Serdar ortac - heyecan Ne hissediyorsun ?: heyecanlik Ne yiyorsun ?: hic bisey Ne içiyorsun ? : hic bisey Ne tarz giysi giymektesin ?: nasil anlatsam ki ? MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?: onunla askimla ![]() Kaç saattir internet başındasın ?: daha yeni Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: misafirlige gidecegim Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: okulu
![]() Ne dinliyorsun ?: dedıkodu ![]() Ne hissediyorsun ?: aşk ![]() Ne yiyorsun ?: hic bisey Ne içiyorsun ? : hic bisey Ne tarz giysi giymektesin ?: spor MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?: kımseyle ![]() Kaç saattir internet başındasın ?: bayadır Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: ders çalışıcam ![]() ![]() Elif
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?:arkadaşlarla qezSémmi?
Ne dinliyorsun ?:hic biŞeyy Ne hissediyorsun ?:açLıkk xD Ne yiyorsun ?:hiçbiŞeyy ama ŞimDi yiCemm Ne içiyorsun ? :- Ne tarz giysi giymektesin ?:basKet formam vaR xD MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?:macide okan ve feysayLa konuştum çıktım xD Kaç saattir internet başındasın ?:1,5 -2 Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: dıŞarı çıKarımm heraLde.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: kaRnémi
Ne dinliyorsun ?:niRan ünsaL-fiRuzé Ne hissediyorsun ?: anLatıLamacak qaRip biR duyqu Ne yiyorsun ?: - Ne içiyorsun ? : - Ne tarz giysi giymektesin ?:spoR MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?:KimseyLe. Kaç saattir internet başındasın ?: 1.5 saat Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: hiç düşünmeDim.. =) ![]() ßéN özLéDim qaLiba seNi... pLatoNiq..<3 ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: Nasıl forumda çok tanınacağımı.
Ne dinliyorsun ?: Rock Ne hissediyorsun ?: Aşk Ne yiyorsun ?: ----- Ne içiyorsun ? : Cola Ne tarz giysi giymektesin ?: Resmi MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?: Arkadaşlarla Kaç saattir internet başındasın ?: Daha 20 dk Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?:Kitap okuyacağım... ZAMAN'IM,ACI'LARIM,AYRILIK'LARIM,HÜZÜN'LERİM.
Kalem elimde düşünürken zamanı tutamam Yakalayıp bir şeyler yazsamda acılarım ortaya çıkar... Her cümlenin sonunda bir nokta, Aynı ayrılık gibi düşer önce kağıda sonra yüreğe... Kelimeler arasında gözyaşı damlar bir alt satıra... bir diğerine ve diğerine... Sevinç bildirsede sözcükler.. Yüreğimden gelen HÜZÜN GAMZELERİNİ orataya çıkarmaz. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ne düşünüyorsun ?: moralimizi bozan konuyu
Ne dinliyorsun ?: evin sessizliqini Ne hissediyorsun ?: sıKıntı..!! Ne yiyorsun ?: - Ne içiyorsun ? : - Ne tarz giysi giymektesin ?: spOoR. MSN'de kimle/kimlerle konuşuyorsun ?: kimseyLe Kaç saattir internet başındasın ?: 1saat 2o dK. Bilgisayar başından kalkınca ne yapacaksın ?: dışarı çıkıcam ![]() ßéN özLéDim qaLiba seNi... pLatoNiq..<3 ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| foruma, girdiğinizde, yazın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:04 .
|