|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Bu zamana kadar aldığımız moderatör ve yöneticilerde konu sayılarına bakmıştık ama buda pek kapsamlı bir şey değildi. Şimdi ki yeniliğimizde Forum oyunlar,Muhabbet Sohbet bölümlerimize mesaj yazdığınızda mesaj sayınız artık artmıyor. Yani daha orada artık mesaj kasmıyor sadece eğlence için oynayabilirsiniz. Böylece kimlerin forumda daha cok emek verdiği anlaşılacak. Bunu hatırlattığı için forumdaki bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra bazı bölümlerde mesaj sayınız artmazsa nedeni sormayın.
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
| YiMiTh Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (04-06-2010),
CandyMan (04-10-2010),
dadlu kıss (04-04-2010),
GuLpemBe (04-05-2010),
Massera (04-04-2010)
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler ama sadece Forum oyunlar,Muhabbet Sohbet bölümleri için geçerli dimi bu kural
Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bencede en iyisi bu oLdu.KimiLeri mesaj sayısını yükseLtmek uğruna yazıyordu,kimisi göze girmek için.En adiLi
TeşekkürLer.![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
böyle bi kural görmüştüm bi yerde daha. çok yerinde bi karar (:
Bilgilendrme İçin Teşekkürler.. ♥♥♥♥♥♥♥ Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bendeki yerini... Biliyorsun nasıl sevdiğimi.. Nasıl sevildiğini.. ![]() Sen ßenim Eş Ruhumsun Bekle benide......
|
|
|
| ThiS. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-05-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
En güzeLi bu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase ~ PsLick ![]() YiMith ![]() ~ MangakoLik ¨ ![]() |
|
|
| SinLesS~ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-05-2010)
|
|
|
#6 |
|
|
Çok mantıklı... Kimin neler yaptığı şimdi daha iyi anlaşılır
![]() |