|
|||||||
| Tags: atasozleri, forum |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Forum Atasözleri Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ******* Bugünün topicini yarına bırakma ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça, Admin sinirlenmez üye azmadıkça ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap, denize at ******* super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var ******* Ayağını, üyelik seviyene göre uzat ******* Yanlıs Açılmıs Basliga Moderator Karışır ******* Aç Kullanıcı Başlık Açmaz ******* Admin Süpermod'tan üstündür ******* Ben adminin zeki,çevik,ahlaklı ve banlamayanını severim ******* damlaya damlaya seviye artar ******* üye üye'den üstündür ******* admin ağaca çıksa,üye'de dalına çıkar ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma mazlum smodun ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır ******* mod sana söylüyorum, admin sen anla Başka biri olacaksın istemesen de.. Tenine başka bir ten dokunduğunda.. Gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle, Başka bir nefesle karıştğında nefesin, Başka biri olacaksın istemesen de Gece uykunda ya da gün ortasında, irkileceksin apansız bir duyguyla.. Bir uçurum kıyısında sendelemiş gibi.. Başka biri olacaksın istemesen de ! Bakışlarımın izini taşıyan giysilerin tüketecek ömürlerini birer birer değişecek yeri bir dolabın, pencerede bir çiçeğin.. Başka biri olacaksın istemesen de.. Dudaklarında benden sonraki bir çizgi, tanımadığım bir ton gülüşünde ve artık beni unutmaya başlayan gözlerin Sonra, sonra başka birisin... Sahte Dost Varken Düşmana Ne Gerek Var ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atasözleri, forum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|