|
|||||||
| Üye Resimleri ÜyeLerimizin kendi resimLerini payLaşabiLecegi böLüm. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hooops! noluo yaw
fotolara bak teşekkürlerUzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sağolasın renkdaş
![]() Son 2 resimde yılbaşı eğlencesi yapıyoduk arkadaşla gece 12,30-01 gibiydi ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
|
İi fotolar..Allah sahibine bağışlasın
Teşekkürler. (: |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben teşekkür ederim
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Guzel kareler Gencligin tam ortasindasin
keyfini cikarAllah sevdiklerine bagislasin ![]() Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Vay... Uçabiliyormuşsun
Ben de yapıcam 1 gün.. Şaka 1 yana çok güzel kareler... İnsanın doğal çıkması kadar güzel bir şey yok ya ![]() |
|
|
#8 |
![]() |
Allah sevdiklerine bağışlasın (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
usta allah istediğine bağışlasın
O havada durduğun foto hoş bide pek bi agresif gibi görünüyorsun |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Guzel kareler Gencligin tam ortasindasin
keyfini cikarAllah sevdiklerine bagislasin ![]() ![]() Keşke herşer bi' fotoğraf karesindeki gibi mutlu olsa ![]() Vay... Uçabiliyormuşsun
Ben de yapıcam 1 gün.. Şaka 1 yana çok güzel kareler... İnsanın doğal çıkması kadar güzel bir şey yok ya ![]() Doğal halim aslında bu değil ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doan, emir, fotolar, hayattan, ile, kesitler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|