|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
evet arkadaslar dahaöncede belirtmiştim adım ugur istanbul beni daha yakından tanımak isteyenler dikkatlice okusun ![]() bundan tam 22 yıl önce hemde kedilerin encok sevdiği bi ayda istanbul kartalda dünyaya geldim onun için kedi gibi uysalım ilkve orta öğrenimimi maltepe ismet inönü ilköğretim okulunda yaptım tam 6. sınıfa kadar orda okudum sonra gaziosmanpaşaya tasındım ve 7 ve 8i orda mehmetcik i.ö.o okudum liseyi kuleli askeri yüksek okulunda okuduktan sonra HAVA HARP OKULU komutanlıgı secmelerine girdim ve mulakat dahil her asamayı gectim ve bende bir harbiyeli oldum (yeşilyurt hava harp okulu) askerliğe cok meraklıydım çünkü subay olmak benim enbüyük hayalimdi 3 sene okudum ama 7 sene okumam gerekiyodu ve 4.senemin yaz günüydü arkadaslarla benim senelik iznimde denize gittik ve o talihsiz kaza benim havaharp okulundaki son senem oldu ayak bileim kırıldı bi kaza sonucu ve okulu bırakmam zorunda kaldım ve iş hayatına atıldım cok sevdiğim bi büyüğüm beni yanına cagırdı ailem o kişiyi sevmez ama ben cok severim ve onun yanında gezmeye basladım yala onun yanındayım zaten ailemden koptum buiş yüzünden ama iyi para kazanıyorum neyse aileme gecelim3 kardeşiz ben en küçükleri abim ve ablam var babamdan ayrıyım yani 22 senedir yüzünü görmüyorum annae 7 sene önce vefat etti saolsun ailem bana anne baba yoklugunu aratmadı abim evli ablam ve ben bekarımzaten gencliğimi yaşamadan bi sevgilim dahi olsun istemem sözlerimi bitirmeden önce koyu bir fenerbahce taraftarıyım fenerbahcemin arada sırada maçlarına giderim bu son kaçan sampiyonluk beni maf etti ama yinede kombine aldım ve önümüzdeki sene 2010-2011 sozenu tribinde yerimi alcam hadi kendinize iyi bakın ![]() ![]() |
|
|
|
| yakışıklı_1907 Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
DeLi-Bisey (07-12-2010),
» Pєтuичα. (07-13-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
Seni tanımak güzeldi..teşekkürlerr..
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıl vermek gibi olmasın da.. Tanrı'm. Neden insanlığa dikmedin o zarı ? Bakar anlardık, yırtıksa ne mal olduğunu. || Dilek Akın. Anne Boleyn
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
rica ederim tanıdıkca seveceksiniz eminim
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ilk gordugum sey dogdun beri galiba fanatik bir fblisin
kendini taniittigin icin tesekkurler. Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
evet 22 senedir fenerbahceliyim
![]() ![]() |
|
|
|
| yakışıklı_1907 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
GuLpemBe (07-12-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
kendini tanıttığın için teşekkürler uğur (:
Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
rica ederim sizler saolun
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Eyw saoalsın
tanımıs olduk.. ![]() ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaCıoRm i$te heR$eydeN kaCıoRm i$te seNdeN we ßendeN..!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
saol rica ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Tanıtım İçin teşekkürLer.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| batımınayakışıklı, bugüne, doğumundan, dünden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|