|
|||||||
| + KişiseL SayfanıZ Kendinize özel sayfa ve konularla kendinizi tanıtın.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Evet efendiim Yeni bir konuyla daha birlikteyiz.. İşte, Ben! ![]() Herneyse; Adım Duhan Ölmez kelime anlamı duman esas anlamı kıyamet habercisi (kıyamet anında ve öncesinde yeryüzünü kaplayacak olan duman) ![]() Karakalem resim çizmeye bayılırım ama hayatta yarışmalara katılmam oradaki ciddiyet hiç hoşuma gitmiyor sanırım ondan kafama eseni çizerim birisinin verdiği konuyu değil ![]() Futbol takımı tutmam. Ama sitedeki takım kısmında "tr" seçtim (seçmeme şansım olmadığından) Türkiye'yi tutarım fakat maç falan izlemem Nedendir bilinmez 22 insanın topu iki direk arasından geçirme mücadelesini birsürü insanla birlikte seyretmek hiç hoşuma gitmiyor He futbol oynarım hani güzelde oynarım ama izlemem Banane ki onların para kazanma derdinden? ![]() Dediğim gibi kendi yazdığım ufak denemelerim var. Pek dizenli bir şekilde tutuyor değilim ama var işte geçen gün yazdığım yazıyı komşum getirdi. Buruşturup atmışım ![]() Her lise öğrencisi gibi annem ve babamla kalıyorum ( ) ortak yaşam alanları dışında kendi odam sınırları içerisindeki oksijeni bitiriyorum çoğunlukla. Müziğimi açıp kitap okuyorum balkona çıkıp şehri izliyorum falan Güzel oluyor yani ![]() bilgisayar başında zaman geçirmeye bayılırım. Piyasadaki hemen hemen her kayda değer oyunu oynamışımdır. Online oyunlara karşı ayrı bir zaafım var World Of Warcraft ve Age Of Conan gibi oyunları hatmettim. ![]() Nedendir bilmem hiç bir zaman üzülmüyorum arada kafam atar sinirlenirim ama hayatta üzülmem. Hayır anlamıyorum üzülünce elime ne geçecek? üzülmüyorum arkadaş inadına gülüp güldürüyorum varmı! ![]() Elektriklerin kesilmesi genelde hoşuma gider, Karanlığı severim.. Oturmayı, şehri izlemeyi falan.. Karanlıkta resim çizdiğimde olur.. Tanrım, DELİRİYORUM! ![]() İşte genel itibariyle bundan ibaretim gerisi baş gövde kollar ve bacaklar Sormak istediklerinizi herhangi bir yolla sorabilirsiniz bizde gizli saklı olmaz gardaş ![]() D* |
|
|
|
| Massera Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#2 |
![]() |
GüzeL güzeL
ama orda çok gıcık biri olduğunu yazmayı unutmuşsun galiba.. ben ekleyeyım kendisi acayip gıcıktır ! ![]() Bak burdayım öLmedim haLa, Tutunuyorum uçurum kenarına Senin için, Unutmak için, Annem için .. ![]() Bir "Melek" Diliyorum .. ![]() Uzatma git, beni unut dedi hatıRam.. MeLike (:![]() |
|
|
|
| queen35 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-04-2010)
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet, gıcıkmışım
teşekkürler melike Konu Massera tarafından (04-04-2010 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Massera Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-04-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
kendini tanittigin icin tesekkurler
Sessizce , yok olma Zamani. Eski / Gulpembe Yeni/Serçe |
|
|
|
| Serçe Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-04-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
bende 'Teşekkürler'
|
|
|
|
| Massera Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (04-04-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
güzeLdi seni tanıdığıma tekrar meymun oLdum
![]() ![]() ![]() Tek ßir HaßerLe yıkıLdı ßu Serseri Uçurumdayım Hadi GeL Vede it ßeni [!] Neyi değiştirirki yaşıyo olmam Neyi değiştirirki nefes verip almam Söz Ver , Geçmişimden Kopar, ßenLiğimi aL Götür , geri GeL, Tek bi Lafına Can kurßan , Tek gözyaşına siLerim herkeSi ! S |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bende memnun oldum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
vayy deneme yazmak epeydir yazmıorm :/ heralde kafam karışık oldgununda yazmıştm en son. belki bir gun bnde yazarm yeniden
![]() ![]() AŞK YOK ARTIK KALMAMIŞ BU DEVİRDE !
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yaz yaz iyidir
kafayı boşaltırsın usta |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aynen usta süper oluyor
![]() AŞK YOK ARTIK KALMAMIŞ BU DEVİRDE !
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +6 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:18 .
|