|
|||||||
| Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları Forum Yönetimi tarafindan yapilan duyurular bu bölümden duyurulur! |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Duß|€*Uqa|a nin ModLugu Tarafimca ALinmistir. NoT:ÖyküForum yöneticileri görevden aldıkları kişilere bir neden belirtmek zorunda değildir.Yönetim arasında kararlaştırılmıştır ve öyle uygun görülmüştür.Nedenini soracağınız yere daha çok emek verirseniz tekrar yönetime girmemeniz için bir sebeb yoktur. Konu YiMiTh tarafından (12-20-2009 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ModLuk icin uygun degiLsin. Isi biLmiyorsun. YeterLi mi?
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Biraz daha piştikten sonra tekrar denersin
![]() Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
benı mod yap melekkkkkkkkkkkkk. . . Durdur Beni Hadi eLLeRiM YaZMaSıN, GüLDüR Beni Hadi GöZLeRiM YaNMaSıN..! . . . .. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Burak bi qit yha ![]() ![]() Ayrica DubLe UkaLa
MODLUK İÇİN UYGUN DEĞİLMİŞİM İŞİ BLMİYOMUŞUM
2 Adam banLayip konu kiLitLemekLe bu isLeri biLio oLsaydinn ohooo onca kişi banladım onca konu kitleyip taşıdım ve bilmiyom alKış bana yahhh Ah bi bilse benm eski takıldıqım sitede admin olduqumu forum qabandı qiddi ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Daha Fazla Uzatmayalım Biz bu konuyu Kilit
Özlü Sözleri Büyük Adamlar Söyler Küçük Adamlar Tekrarlar Cümleye nasıl başladığın değil, nasıl sonlandırdığın veriyor anlamını : "Seviyorum ama ..." ile "... ama seviyorum." arasındaki fark gibi. Yiğit Aksüt |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alinmistir, duß|€uqa|a, modlugu, nin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|