|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
![]() Doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun kankam (: Acısıyla tatlısıyla 7 yıl geçirdik bu süre zarfında kırgınlıklarımız oldu ama herşeye rağmen hiç bıkmadım her zaman en yakın arkadaşım oldun seviyorum seni dengesiz kız iyiki varsın ![]() Pastan ![]() ![]() ßuda Hediyen ![]() ![]() |
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
RapunzéL (05-18-2010)
|
|
|
#2 |
![]() |
İyi ki doğdun RapunzeL Nice yıllara (= ![]() Sana benden başkası dokunamazki... Sımsıcak sarılamazki... Ellerini tutmak isteyemezki;canı benim canımın istediği gibi... Beklentisizce sevemezki,bekleyemezki seni... Sahi,doldurabilirmi yerimi biri? Eski Nick: MaSaL Yeni Nick: KöpüK ...Tatilde... |
|
|
| *KöPüK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
RapunzéL (05-18-2010)
|
|
|
#4 |
![]() |
Doğum günün kutlu olsun.
![]() ................Bir baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha iyi miras bırakamaz. ...........................Cahiller cesur olurlar. Osman ozan
|
|
|
| DilsizGeveze Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
RapunzéL (05-18-2010)
|
|
|
#5 |
![]() |
Ahyyyyy,,,,doğum günün kutlu olsun hayatım..Nice bizli yıllara...
al bu da pastan... ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
RapunzéL (05-18-2010)
|
|
|
#6 |
![]() |
iyiki doğdun canım
![]() Uzun ilişkiler yaşayıp sonunu görememişsen,
Bir süre sonra iltifatlar boş, güzel sözler anlamsız, hediyeler yalan gelir.. Artık zor kadınsın. |
|
|
| Şekey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
RapunzéL (05-18-2010)
|
|
|
#7 |
|
İstanbul İl Temsilcisi ![]() |
Doğum Günün KutLu oLsun Cnm, Nice SeneLere.
aÑqéL ( Gardaş ) ![]() Edep nedir diye arar, sorarsan eğer ; bil ki edep,ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir.. (Hz. MevLana)
|
|
|
| DeLi-Bisey Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
RapunzéL (05-18-2010)
|
|
|
#8 |
![]() |
Tesekkür ediyorum hepinize
![]() İyiki varsınız ![]() Tesekkürler Herbişeyim Derin'm.. Sende benim en yakın arkadasım, kardesim ve bitanemsin.. Hersey için tesekkür ederim emeğine sağlık hayatım. (: Seni Cok Seviyorum Kardesim.. (: Kardesler arasında kırgınlık olmaz kanka o yüzden seviyorum seni (: Pastalar için Ayrıca tesekkür ederim sizlere (: Konu RapunzéL tarafından (05-18-2010 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Nice senelere.. Sağlık ve mutlu bir yaşam dileğiyle.
|
|
|
#10 |
![]() |
]Nice Senelere
![]() Bu espiride yok şaka İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doğum, günün, kutlu, olsun, rapunzel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|