|
|||||||
| KutLamaLar - TebrikLer Özel günler, Doğum Günlerini, Milli-Dini Bayramlar ve Yılbaşı kutlamalarınızı burada yapabilirsiniz.. |
|
||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evet..!Sonunda büyük gün geldi.. 26mart Cemin doğum günü.."Cem"'n 18'e basmasına bir adım kaldı..Kutluyorum arkadaşımı..Nice mutlu yaşlara.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Doğum gününü ben düzenledim,tüm öyküforum ailesi davetli..!Bi yaprak sarması var,parmaklarını yiceksin ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yemekten sonra ise tatlılar yer alıyo... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunları özellikle yaptım.. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve sırada...Çikolatalı doğum günü pastası..! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gökyüzüne baksan... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Veeeee,sıra eğlenceye geldi... ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her kesin aklı yemekteyken Cem yaptı yine yapıcağını..Çıtır dansözü almış dans ediyo... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve sonda bi şiy demek istiyorum..İyiki doğdun Cem..! Ve iyiki arkadaşımsın.. ![]() Buda sana doğum günü hediyem...Umarım hayalindeki gitar olur... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (03-24-2010),
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#2 |
|
|
Ayy.. Valla ne diyim
Süper 1 konu ya Yalnız yanlış olan 1 şey var Ben yemek dururken dansözle uğraşmam Hediyemi de çok beğendim.. Nasip kısmet belki biri alır bu sene ![]() |
| Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#3 |
|
|
Doğum günün şimdiden kutlu olsun cem iyiki doğdun happy brithday
![]() ![]() İçecek koymamışsın Tahire içeceklerde benden olsun bari ![]() ![]() ßuda hediyen ![]() ![]() |
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (03-24-2010),
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#4 |
|
|
1 Sallıyım? Ne var bunun içinde tıkırdıyo bu? ![]() |
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
ayyy doğum günün kutlu olsunnn bilmiyordumm
![]() ohh yemeklerde nefis valla ben gelmiyim gelirsem tüm yemekleri ben bitirirrim sizze bişi kalmas =) Rüyam ßittii... Kabuslarım ßasladı...?
|
|
|
| dadlu kıss Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (03-24-2010),
YaqMuRum (03-25-2010)
|
|
|
#6 |
|
|
Açıp bak sölemem
![]() |
|
|
| Üye Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#7 |
![]() |
yemek falan çıkıcak bence
![]() |
|
|
| NeFe(S)'m Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#8 |
|
|
Yemek takımı almış bana
Artık ne kadar işime yarar sen düşün.. ![]() |
dadlu kıss (03-24-2010)
|
|
|
#9 |
![]() |
Sİmdiden doqum qünün kutlu olsunn...
ßu forumda cok seviliyosunn ee tabi tahireninde emekleri az deil sarmdan dansöze kadr hersey varr.....![]() O [ß]enim Dünyam..... ![]() YaqMuRuM
|
|
|
| YaqMuRum Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
AtomCmyLMz (03-25-2010),
Te@ars (03-25-2010)
|
|
|
#10 |
![]() |
Doğum Günün Kutlu olsun..Nice yıllara...((:
Buda benden..((: ![]() Чeтer кi Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğiмde Duα Gibi Diliмde Hαyαт gibi gözleriмde Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol BEN *Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsançok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem ![]() BİR SUS PAYI BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖMRÜM KALDI VE BEN SUSTUM..! |
|
|
| !..кαƒ_кєƒ..! Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
AtomCmyLMz (03-25-2010)
|
![]() |
| Etiketler |
| canım arkadaşım, doğum, günün, kutlu, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|